Vernebriller

Om du er amatørsnekker eller proff, eller kanskje kun oppholder deg i nærheten – så bør du være forberedt på at det meste lett kan gå galt!

Bør, eller skal du ha vernebriller?

Synet kan få alvorlige og permanente skader som igjen kan skape store problemer for fremtidig jobb eller daglig livsførsel. For de fleste håndtverkere, på industriarbeidsplasser og verksteder der det kan være fare for å skade synet på grunn av stråling, sprut av kjemikalier eller øvrige fremmedlegemer og høyhastighetspartikler – er det pålegg i arbeidsmiljøloven om bruk av godkjente vernebriller!

Har du i tillegg et synsproblem og et brillebehov så bør du kanskje ha dine egne personlige vernebriller som også ivaretar ditt personlige synsbehov på samme måte som brillene du benytter.

Vi leverer sertifiserte og ce-godkjente vernebriller med korrigerende styrkeglass som tilfredsstiller kravene i henhold til en-166 , ansi z87.1 og csa z94.3-02

Nyttig info

Om briller til barn

I motsetning til voksne, så er det spesielt viktig at eventuelle synsfeil hos små barn under 8-10 år blir oppdaget så tidlig som mulig

Les mer »