Viktig å vite om kontaktlinser

Er du lei av brillene dine? Dugger de? klemmer de på nesen? Er de i veien og hemmer deg i forbindelse med jobb, fritid eller i sportsaktiviteter?

Nye linsematerialer og ny teknologi har i de siste årene gjort sitt til at de fleste synsfeil kan rettes eller i det minste bedres betraktelig med kontaktlinser. De er antagelig enklere og lettere å venne seg til enn du tror og er nok heller ikke så dyre i bruk som du kanskje tidligere kan ha fått inntrykk av. Det er dessuten meget sjelden at våre linsebrukere får problemer med bruk av sine linser i dag.

Om du ønsker å bruke kontaktlinser på heltid, på deltid eller kanskje kun i spesielle og sjeldne situasjoner, så finnes det en linse for deg og ditt behov.
Mange er ikke minst opptatt av den kosmetiske fordelen linsene gir. De synes ikke for andre, og er uavhengige av motesvingninger.

I et stort utvalg av alt innen harde linser, myke linser, månedslinser, fjortendagerlinser eller dagslinser, så er vi de rette til å rådgi deg for at du skal bli en fornøyd bruker.

VIKTIG!
Uansett linsetype, så vet vi av erfaring at rene linser, omhyggelig pleie og regelmessige kontroller av dine øyne må til for at du i fremtiden skal ha glede og nytte av din investering, og kunne oppleve problemfri linsebruk.

Les også..

Om briller til barn

I motsetning til voksne, så er det spesielt viktig at eventuelle synsfeil hos små barn under 8-10 år blir oppdaget så tidlig som mulig

Les mer »